Sidor

2011-04-25

Hej cyberrymden!

Hej bloggen, det var inte igår! Mellan livet och vårsolen är det inte lätt att finna eller ta tid åt bloggen, tråkigt nog. Jag tjatade så över att vi skulle dra igång den och nu är jag knappt aktiv. Men det ska det bli ändring på!

Det är verkligen kul att logga in på vår infomail, vilket är mitt ansvar. Bland allt skräp om viagra, bantningspiller och kontaktannonser så finns ett stort intresse för att komma och spela på eller uppleva krokstrandsfestivalen. Det värmer verkligen och jag är glad att det inte är min uppgift att tacka nej till alla entusiaster, man önskar ju att vi hade plats åt er alla. Men om någon är intresserad så finns det fortfarande ett par små luckor i programmet. Eller om man undrar något eller så. krokstrandsfestivalen@krokstrand.se, där sitter jag och svarar på frågor.

Jag vill ha er hjälp. Från början hade jag en sådan tydlig tanke om vad bloggen skulle fylla för syfte. Jag ville bjuda in er att se hur det går till när ett gäng unga människor plötsligt blir festivalarrangörer och allt vad det kan innebära. Men nu så är det så svårt att hitta på vad man ska skriva om. Vad vill ni veta? Är ni nyfikna på något? Tex hur strukturen ser ut, hur en bandbokning går till, hur det är att vara funktionär, varför gör vi det här? Önska teman och ställ frågor!

Ser fram emot att se detta enmannaband en sen kväll i juli, vilket jag kommer att få göra!


1 kommentar:

  1. Hej! Jag har tänkt komma och vara funktionär och det skulle vara jätteroligt att få veta mer i detalj vad man kan få göra, hur en dag som funktionär kan se ut osv. //Heidi

    SvaraRadera